La Campanya

cartellweb

Mira a l’àfrica és un projecte d’educació per al desenvolupament que té per a objectiu promoure una ciutadania global crítica amb les relacions desiguals de poder que existeixen i que causen les injustícies socials entre el Nord i el Sud centrant l’experiència en Àfrica en general i en la Costa d’Ivori en particular i molt especialment en com afecten aquestes desigualtats a les dones. El projecte està destinat a infants i joves entre els 6 i els 18 anys dels centres d’educació formal i no formal de la província de Barcelona i de la Casa d’Acollida i Aprenentatge de Gonfreville (MAAG) a la Costa d’Ivori i que es caracteritza per tenir una metodologia d’Aprenentatge i Servei.

Objectius de la Campanya

– Els infants, el jovent adquireixen eines per establir quines són les causes que provoquen les relacions desiguals de poder entre el Nord i el Sud en general i en el continent africà en particular.

– Donar a conèixer la realitat africana en general i de la Costa d’Ivori en particular

– Creació d’una societat civil activa en la creació d’accions a favor dels Drets Humans i la Cultura de Pau i compromesa amb el Sud

Visita el blog de la campanya a Catalunya

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s